main logo
1937

Verka Serdyuchka vine la Chișinău: Când va avea loc concertul

În 2022, Andrei Danylko își va relua spectacolele pe scenă în personajul Verka Serdyuchka.

Verka Serdyuchka vine la Chișinău: Când va avea loc concertulFoto: afisha.md

Mulți fani ai celebrului artist ucrainean Andrei Danylko vor fi bucuroși să afle că în 2022, după o lungă pauză, artistul își va relua spectacolele pe scenă în personajul Verka Serdyuchka și va încânta publicul cu noile sale piese și hituri care au fost deja îndrăgite, transmite Știri.md.

În această toamnă, pe 22 septembrie, la ora 19:00, Verka Serdyuchka va veni la Chișinău, pe scena Palatului Național Nicolae Sulac, pentru a aprinde luminile cu bună dispoziție în inimile voastre și pentru a oferi o doză de energie pozitivă.

Concertul se va desfășura într-un ritm energic, de foc, iar pe scenă vor fi auzite compoziții cunoscute și îndrăgite de public.

Biletele pot fi cumpărate aici: https://afisha.md/ro/events/concerts/11780/verka-serduchka-band

În context, reamintim că artistul de origine ucraineană Andrei Danilko a mărturisit în cadrul unui interviu pentru Libertatea că R. Moldova este pentru el o țară dragă. "Moldova mi se asociază cu ceva foarte dulce, ceva ce e foarte puțin în cantitate, dar atât de dorit", a declarat artistul.

Interpretul a mai dezvăluit că de la începutul invaziei ruse asupra Ucrainei locuiește în inima Kievului. Tot în cadrul interviului, artistul a spus că a înregistrat multe pierderi financiare după ce a ajuns pe lista neagră a Moscovei. "Pierderea mea personală este că nu am voie să intru în Rusia în următorii 50 de ani, dar totuși tare sper că la 98 de ani voi fi în stare să fac o plimbare în Piața Roșie ca să văd unde a fost înmormântat acest Putin", a menționat el.

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării