main logo
1730

Verka Serdiucika: Din 24 februarie locuiesc doar în inima Kievului. Vom învinge

Artistul de origine ucraineană Andrei Danilko, cu numele de scenă Verka Serdiucika, a dezvăluit că de la începutul invaziei ruse asupra Ucrainei locuiește în inima Kievului.

Verka Serdiucika: Din 24 februarie locuiesc doar în inima Kievului

Acesta a declarat pentru Libertatea.ro că nu i-a trecut nici prin gând să plece din Kiev, chiar dacă auzea exploziile foarte aproapte, transmite Știri.md.

"Eu trăiesc în cea mai renumită clădire din inima Kievului, cea cu stea în vârf. Când am venit la Kiev, mi-am spus că vreau să trăiesc numai în această casă și, chiar din ziua de 24 februarie, de când m-au trezit exploziile, nici prin gând nu mi-a trecut să plec de aici. 

Și zilele cele mai grele ale acestui oraș le-am petrecut acasă în singurătate, pentru că aproape toți locatarii și-au părăsit locuințele. Mai erau paznicul de la parter și prietenul meu Dima. 

Și fără ca să știu ce mă așteaptă, non-stop ofeream interviuri prin skype pentru presa noastră și străină, în care încercam să transmit cuvinte de încurajare: „băieți, nu ne temem, râsul combate frica, numai gânduri pozitive!”", a relatat artistul.

Totodată, Andrei Danilko a relatat că urmează să înceapă un turneu în Polonia.

"Voi vom cânta cele mai populare cântece ale lui Verka Serduchika pentru oamenii din toată lumea, în așa fel încât să devină clar pentru toți că „Noi vom învinge!”," a mai menționat acesta.

Amintim că după începutul războiului din 2022, Andrei Danylko a ajuns pe lista neagră a Moscovei. Artistului i-a fost interzisă intrarea în Rusia în următorii 50 de ani.

Spune-ne opinia ta

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării