Despre proiect

Știri.md este noua sursă de informare lansată în mediul online. Portalul vă oferă cele mai importante și interesante noutăți politice, economice, sociale și de divertisment atât din Republica Moldova, cât și din întreaga lume.

Sloganul Știri.md este „Noutăți din prima sursă”, ceea ce presupune faptul că pe site veți găsi cele mai proaspete și veridice știri în limba română.

Formatul noului portal informațional se diferențiază prin comoditate și accesibilitate, dar și prin posibilitatea de a oferi o emoție fiecărei noutăți. Acest lucru vă permite să alegeți dispoziția știrilor pe care vreți să le citiți, fiind disponibile cinci emoții exprimate prin emoji-urile: zâmbet, uimire, zâmbet larg, tristețe și iritare. Mai mult, lista de știri are aspectul unui feed de noutăți din rețelele de socializare, pe care o puteți derula la infinit.

În partea de sus a site-ului Știri.md, pe lângă tradiționalele categorii Social, Politic sau Economic, sunt plasate cele mai răsunătoare subiecte din Moldova și de peste hotare, în cadrul cărora veți găsi toate știrile la această temă. 

Categoriile sunt actualizate în permanență, ceea ce facilitează accesul la informația completă referitor la evenimentele sau faptele de ultima oră. 

De asemenea, în partea dreaptă a site-ului puteți vedea cele mai populare știri din ultimele 24 de ore, ultima săptămână și cele mai citite știri din ultima lună.

Știri.md este un portal informațional imparțial, care nu este susținut de niciun partid politic. Respectiv, pe site aveți acces la informație echidistantă despre orice eveniment din țară și de peste hotare. 

Știri.md sunt noutățile din prima sursă pe care le puteți marca cu emoții. Urmăriți știrile pe Știri.md și nu fiți indiferenți.