Despre proiect

Știri.md este un agregator de știri în limba română din Republica Moldova. 
Sloganul Știri.md este „Noutăți din prima sursă”, ceea ce presupune faptul că pe site veți găsi cele mai proaspete și veridice știri.

Misiunea Știri.md

Misiunea noastră este să prezentăm publicului un tablou complet al tuturor evenimentelor din țară și de peste hotarele acesteia. Ținem să transmitem informații coerente și obiective, astfel încât să oferim posibilitatea fiecărui cititor să analizeze informațiile din toate perspectivele și să-și formeze opinia independent.

Vrem să contribuim la dezvoltarea unei societăți prospere, de aceea motivăm cititorii să exploreze subiectele de ultimă oră ce pot fi văzute pe fluxul non-stop de știri din aplicație sau de pe site. Echipa Știri.md muncește încontinuu, astfel încât conținutul furnizat să corespundă celor mai înalte standarde editoriale. Oferim publicului nostru știri ce au la bază valori de imparțialitate, acuratețe și corectitudine, ceea ce contribuie la formarea unei opinii independente, fără a manipula mulțimea.

Poziționarea Știri.md

Știri.md este un portal informațional imparțial, care nu este finanțat de niciun partid politic. Oferim știri de ultimă oră din cele mai veridice surse, fapt ce permite audienței noastre să poată afla adevărul și să-și formeze opinii corecte. Respectiv, pe site fiecare are acces la informație echidistantă despre orice eveniment din lumea politică, economică, socială și de divertisment atât din țară, cât și din întreaga lume.

Informația și adevărul sunt pilonii pe care se bazează politica noastră redacțională. Vrem să oferim un conținut de calitate, care să prezinte claritatea și integritatea faptelor din surse sigure, de aceea nu ezitați să ne contactați dacă aveți materiale care ar putea deveni o știre. 

Urmăriți știrile pe Știri.md și nu fiți indiferenți.