main logo
1655

Verca Serdiucika: Sper să ajung să văd unde a fost înmormântat acest Putin

Nu am voie să intru în Rusia următorii 50 de ani, dar totuși sper că la 98 de ani voi fi în stare să fac o plimbare în Piața Roșie ca să văd unde a fost înmormântat acest Putin.

Serdiucika: Sper să ajung să văd unde a fost înmormântat acest PutinColaj: știri.md

O declarație în acest sens a fost făcută de artistul de origine ucraineană Andrei Danilko, cu numele de scenă Verka Serdiucika, transmite Știri.md.

În cadrul unui interviu pentru Libertatea, Andrei Danilko, a relatat că a înregistrat multe pierderi financiare, după ce a ajuns pe lista neagră a Moscovei.

"Pierderea mea personală este că nu am voie să intru în Rusia următorii 50 de ani, dar totuși, tare sper că la 98 de ani voi fi în stare să fac o plimbare în Piața Roșie ca să văd unde a fost înmormântat acest Putin. 

Desigur că am pierdut o piață imensă din punct de vedere financiar, dar asta e nimic în comparație cu pierderile oamenilor din Mariupol sau din alte orașe ale Ucrainei, care și-au pierdut casele, viața. 

Noi suntem încă tineri, vom agonisi din nou. Eu voi încerca să mă reinventez pentru a rămâne relevant în conștiința publicului. 

Suntem invitați în toată lumea de către emigranții ruși, ucraineni, kazahi, toate naționalitățile vorbitoare de rusă. Eu nu consider rusa o limbă dușmănoasă. Pentru mine este o limbă de comunicare, pe care Putin nu poate să o privatizeze", a menționat artistul.

Totodată, Danilko a menționat că îl consideră pe Vladimir Putin un om bolnav din cauza invaziei în Ucraina.

"Am încercat de nenumărate ori și nu am găsit nici o explicație pentru declanșarea războiului. Această dilemă face parte din domeniul psihiatriei, pentru că eu îl consider complet ieșit din minți. Putin este un omuleț frustrat, prins în colț, care încearcă cu orice preț să-și realizeze planurile. El e conștient că nu mai are nici o scăpare", a mai spus acesta.

Amintim că după începutul războiului din 2022, Andrei Danylko a ajuns pe lista neagră a Moscovei. Artistului i-a fost interzisă intrarea în Rusia în următorii 50 de ani.

Spune-ne opinia ta

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării