main logo
5021

Razlovan, despre faptul că ar fi omul lui Plahotniuc: Mă face să zâmbesc

Dacă are dovezi, să le prezinte, dacă Razlovan e omul lui Plahotniuc, sau omul Kremlinului, sau altceva. Lucrul dat mă face puțin să zâmbesc. Eu sunt omul lui tata și mama, dacă e corect să spun așa.

Razlovan, despre faptul că ar fi omul lui Plahotniuc: Mă face să zâmbesc

Așa a comentat directorul interimar al S.A. Termoelectrica, Iurie Razlovan, declarațiile lui Renato Usatîi precum că la conducerea întreprinderii ar putea reveni oameni care au activat pe timpul lui Vladimir Plahotniuc, transmite Știri.md.

„Ce ține de persoanele pe care le-a invocat politicianul respectiv, din anturajul lui Plahotniuc, dumnealui nu a adus nicio dovadă, a făcut doar declarații. Dacă are dovezi, să le prezinte, dacă Razlovan e omul lui Plahotniuc, sau omul Kremlinului, sau altceva. Lucrul mă face puțin să zâmbesc, că sunt omul lui Plahotniuc. Eu sunt omul lui tata și mama, dacă e corect să spun așa”, a declarat Iurie Rozlovan.

Directorul Termoelectrica a menționat că nu a avut nicio legătură cu Vladimir Plahotniuc și nu a lucrat în schemele care au fost cândva. Mai mult decât atât, Rozlovan spune că în perioada respectivă a fost eliberat din funcție.

Știri.md amintește că, în cadrul aceleiași conferințe de presă, Iurie Rozlovan a declarat că cel puțin trei persoane cu funcții de răspundere vor fi sancționate în cazul păcurii îngropate la Termoelectrica.

Citește și: Rozlovan: Cel puțin 20 de persoane de la Termoelectrica vor fi concediate

Scandalul păcurii: Termoelectrica a achitat o amendă de 20.000 de lei

Iurie Razlovan: Managementul S.A. Termoelectrica va fi reorganizat

Spune-ne opinia ta

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării