main logo
3778

Razlovan: Cel puțin 20 de persoane de la Termoelectrica vor fi concediate

Directorul general interimar al SA Termoelectrica, Iurie Razlovan, afirmă că cel puțin 20 de persoane din cadrul întreprinderii vor fi eliberate din funcții.

Razlovan: Cel puțin 20 persoane de la Termoelectrica vor fi concediate

La o conferință de presă, Razlovan a spus că una dintre sarcinile principale pe care el trebuie să le îndeplinească de la numirea sa în funcție este să prezinte o organigramă nouă în vederea îmbunătățirii managementului întreprinderii, transmite Știri.md cu referire la newsmaker.md. 

„Organigrama a fost întocmită, a fost consultată cu organele ierarhic superioare. A fost aprobată”, a spus Razlovan.

Acesta a adăugat că organigrama respectivă nu vizează anumite persoane, ci este vorba despre îmbunătățirea calității managementului în întreprindere. 

„Nu este vorba de persoane, este vorba de funcții”, a precizat directorul Termoelectrica.

Fiind întrebat câte persoane vor fi eliberate după elaborarea noii organigrame, Razlovan a spus că este vorba de cel puțin 20 de angajați.

„Noi preconizăm aproximativ, din modificarea structurală pe care am făcut-o, cel puțin 20, însă noi avem acum locuri vacante – 100 și ceva de locuri vacante dacă nu greșesc eu – consider că cel puțin jumătate din locurile vacante vor fi reduse. Optimizările sunt un prim-pas, după care ele vor urma mai departe. Primul lucru foarte important este faptul să nu periclităm pregătirea către sezonul de încălzire. Deci de oamenii nemijlocit care lucrează în teren nu mă ating de ei, toți șefii de subdiviziuni. Însăși structura rămâne la fel, pur și simplu pe parcursul timpului în lista de state au apărut mai multe funcții ca tot felul de adjuncți, vicedirectori etc. Multe lucruri care nu sunt necesare acum”, a conchis el.

Știri.md amintește că Iurie Razlovan a spus că cel puțin trei persoane cu funcții de răspundere vor fi sancționate în cazul păcurii îngropate la Termoelectrica. Declarațiile au fost făcute astăzi, 15 august. Acesta susține că a fost finalizată o anchetă în cadrul întreprinderii, care a arătat că păcura procurată în ultimii doi ani este conformă.

Spune-ne opinia ta

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării