main logo
8948

Cazul Mădălinei: Mama fetei recunoaște că s-a certat cu soțul în seara dispariției

Mama Mădălinei, fetița care de mai bine de o lună a dispărut, a recunoscut că s-a certat cu soțul în seara dispariției minorei. Aceasta a mărturisit poliției că soțul său a pus familia în pericol, scrie presa de peste ocean.

Cazul Mădălinei: Mama fetei recunoaște că s-a certat cu soțulFoto: nypost.com

În seara dispariției fetei, cei doi s-au certat, iar soțul femeii a plecat de acasă, transmite Știri.md cu referire la Unimedia.

Poliția a decis să verifice din nou casa unde locuia familia și a găsit o încăpere care era blocată cu placaj. FBI și poliția locală au publicat o scrisoare scrisă de mână de către rudele familiei, care spun că „sunt devastate”.

Palmiter a plecat în Michigan, călătorie de nouă ore, la casa din Carolina de Nord. Mama a spus că și-a văzut fiica când a mers la culcare în jurul orei 22:00, însă nu a putut preciza dacă s-a întâmplat înainte sau după ce Palmiter a plecat.

Peste 12 ore, de Ziua Recunoștinței, mama Mădălinei și-a dat seama că fetița nu este acasă, dar nu a anunțat poliția. Aceasta a așteptat trei zile ca să-i spună soțului că fata a dispărut și săptămâni până a recunoscut că nu știe unde se află copila. Întrebată de ce a tăcut, Cojocari a spus că „crede că soțul său a pus familia în pericol” și că nu a anunțat poliția din teama că îi va ruina căsnicia.

Cojocari la fel a spus că a ignorat mesajele rudelor din Moldova precum că ar trebui să anunțe poliția.

Totodată, aceasta a spus că nu cunoaște unde ar putea fi Mădălina, menționând că nu are prieteni sau rude aproape de casă unde fata s-ar fi refugiat.

Ultimele imagini cu fetiţa în viaţă o arată cu ghiozdanul în spate, în autobuzul şcolar cu care se întorcea acasă. Era cu două zile înainte să se facă nevăzută. Diana, mama ei, le-a declarat anchetatorilor că ultima oară a văzut-o în seara de 23 noiembrie, când copila s-a dus la culcare. Femeia a anunţat, însă, dispariţia fiicei sale abia după trei săptămâni. Nu la poliţie, ci la şcoala din Cornelius, Carolina de Nord, unde învăţa. Diana Cojocari şi concubinul ei au fost reţinuţi sâmbătă. Sunt acuzaţi că nu au alertat autorităţile imediat după dispariţia fetei.

Fetița a dispărut fără urmă pe 23 noiembrie. Timp de mai bine de trei săptămâni, părinţii nu au anunţat poliţia, iar acum cei doi sunt arestaţi. FBI-ul încearcă să-i dea de urmă minorei.

Vezi și:

SUA: Fiica unei moldovence a dispărut. Poliția, anunțată după 22 de zile

Dispariția fetiței unei moldovence din SUA: Ce spun vecinii

Detalii noi despre dispariția în SUA a fetiței din Moldova

Ce declară bunelul fetiței dispărute în SUA. Pe cine crede el vinovat

FBI extinde căutările fetiței moldovencei din SUA: Rudele presupun că minora a fost răpită

Ultimele imagini cu fetița moldovencei dispărute în SUA: Mama minorei, arestată

Spune-ne opinia ta

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării