main logo
23887

Detalii noi despre dispariția în SUA a fetiței din Moldova

Presa americană a publicat o scrisoare care ar fi din partea familiei Mădălinei Cojocari, fetița unei moldovence, dispărută pe data de 23 noiembrie în condiții misterioase.

Detalii noi despre dispariția în SUA a fetiței din Moldova

Autoritățile au făcut publică scrisoarea scrisă de mână despre care se spune că ar fi de la familia Mădălinei Cojocari, în vârstă de 11 ani, fata familiei Cornelius, care a fost dispărută de o lună, transmite Știri.md.

Scrisoarea o descrie pe Mădălina drept o „fată de 11 ani frumoasă, inteligentă, bună și iubitoare, cu măreție în viitorul ei”.

„Suntem disperați să o găsim, ea are nevoie de tot ajutorul nostru. Noi, ca familie, suntem devastați și cu inima frântă să aflăm că Mădălina a dispărut. 

O iubim pe Mădălina și suntem șocați de aceste circumstanțe”, este accentuat în scrisoarea care a fost distribuită pe rețelele sociale de Departamentul de Poliție Cornelius.

De asemenea, astăzi, vecinii, prietenii și colegii Mădălinei s-au adunat în apropierea casei fetiței, pentru a-și exprima îndurerarea față de cele întâmplate.

„Cumva mă rog pentru un miracol să o găsim din nou, să o ținem în brațe, să ne reconectăm cu ea și să nu aibă un final rău. Ea a fost întotdeauna plină de viață și entuzasmată. De fiecare dată când o vedea pe Cameron, ea și Cameron pur și simplu alergau unul la celălalt, se îmbrățișau și începeau să se joace. Era doar o fetiță veselă”, a spus Leanne Stefan.

Ea spune că propria nepoata a fost cea mai bună prietenă cu Madalina de ani de zile. Nu-și amintește nimic altceva decât vremurile bune.

Colega de clasă Madison Hubschman, care a fost în clasa a treia, a patra și a cincea cu Mădălina, a numit-o „o fată foarte dulce”.

De asemenea, Hubschman în vârstă de 11 ani a spus că ea și Mădălina se jucau mereu împreună la pauză. Ea a adăugat că vrea doar să-și revadă prietena.

„Aș spune: ‘Mulțumesc Domnului că ești bine’ și aș spune: ‘Mi-e dor de tine și te iubesc ca prieten’”, a spus Hubschman.

Toți cei de prezenți fie o cunoșteau pe Mădălina, fie știau de ea. I-au văzut fața la știri, locuiau alături sau și-au trimis copiii în autobuzul școlar alături de ea.

Marți dimineață, autoritățile spun că un videoclip cu Mădălina fiind adusă acasă după școală pe 21 noiembrie a fost ultimul pe care l-au văzut despre ea.

Mădălina a fost dată dispărută pe 15 decembrie, cu toate că nu a fost văzută ultimele trei săptămâni.

Mama ei, Diana Cojocari, și tatăl vitreg, Christopher Palmiter, au fost amândoi arestați pe 17 decembrie pentru că nu au raportat forțelor de ordine dispariția unui copil.

La priveghiul de marți seara, sentimentul a fost unul de inimi frânte, dar și de speranță.

Vecinii vor să știe unde este Mădălina. Vor fie să se întoarcă acasă, fie să se facă dreptate pentru această fetiță.

Vezi și:

SUA: Fiica unei moldovence a dispărut. Poliția, anunțată după 22 de zile

Dispariția fetiței unei moldovence din SUA: Ce spun vecinii

Spune-ne opinia ta

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării