main logo
6591

SUA: Fiica unei moldovence a dispărut. Poliția, anunțată după 22 de zile

Caz șocant în SUA. O fetiță de 11 ani, fiica unei femei din Republica Moldova, a dispărut fără urmă. Timp de mai bine de trei săptămâni, părinții nu au anunțat poliția, iar acum cei doi sunt arestați. FBI-ul încearcă să dea de urma minorei.

SUA: Fiica unei moldovence a dispărut. Poliția, anunțată după 22 de zileFoto: unimedia.info

Mama fetei este Diana Cojocari, o femeie din Republica Moldova. Fetița ei, Mădălina, a dispărut fără urmă din orașul Cornelius, Statele Unite, pe 23 noiembrie. Cu toate astea, mama și tatăl ei vitreg nu au spus nimic timp de 22 de zile despre dispariția copilului, transmite Știri.md cu referire la unimedia.info.

Profesorii au fost cei care au intrat la bănuieli și au alertat poliția.

Agenții federali au scotocit toată casa în care locuiesc cei doi soți și au făcut săpături în curte. Vecinii și-au amintit că au văzut, timp de patru zile după dispariția fetei, fum în curtea lor.

„A dispărut în noiembrie și e raportată abia acum. E ciudat. Cele 24 de ore după dispariție sunt cruciale pentru dovezi. Sunt sigură că agenții FBI au avut un motiv să sape în curte”, a spus o vecină.

Părinții sunt acuzați că nu au anunțat la timp dispariția. Pentru fiecare dintre ei a fost stabilită o cauțiune de 100.000 de dolari.

Spune-ne opinia ta

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării