main logo
233234

Bloggerul își cere iertare: Șoferița cu Porsche a decedat

Bloggerul Eugen Luchianiuc își cere iertare și anunță că șoferița cu Porsche, care a lovit troleibuzul, a decedat. Asta după ce anterior a scris că, potrivit unor surse, Svetlana Ungureanu, ar fi vie, însă cu 11 coaste rupte.

Bloggerul își cere iertare: Șoferița cu Porsche a decedat

Inițial, bloggerul scria că au trecut 36 de ore de când 2 surse afirmau că șoferița din Porsche nu a decedat. 

"Una era din spital și povestea despre faptul că ea urmează să fie transportată în Israel, iar altă sursă nu a greșit în ultimii 5 ani niciodată și de asta e credibilă.

Conform sursei din spital se pregătea trimiterea pacientei la Odesa, prin regiunea transnistreană. Din Odesa deja cu avionul spre evrei.

Cea mai mare problemă în această informație este faptul că ea, șoferița, nu poate fi transportată, or are prea multe probleme în abdomen pe lângă 11 coaste rupte.

Revenim la ziua de azi atunci când ar fi trebuit să aibă loc înmormântarea. Dacă vor apărea cumva fotografii în spațiul public vor fi cu un sicriu închis.

Asta deși ea a suferit doar o contuzie. Pe partea neurologică starea ei e stabilă. Și pe partea bazinului. Acolo totul e ok. Alcoolul, totuși, e un anestezic bun.

Și acum întrebările:

1. Cine achită despăgubirile?
2. De ce despre promile în sânge s-a anunțat peste 2 zile dar nu la câteva ore cum e normal?
3. Care era starea narcologică a șoferiței mai ales că tot „bomond”ul din Chișinău stă pe cocs.
4. Cine, totuși, i-a acoperit toate porcăriile pe care le-a făcut pe drumuri?
5. De ce au dispărut toate paginile ei din rețelele sociale?

Eu aș scrie mai multe, dar cenzura interioară e mai puternică decât dorința de a vă povesti. Deși, poate, într-o zi …", a scris Luchianiuc pe blogul său.

De menționat că și mai mulți internauți de pe rețelele sociale s-au arătat sceptici de faptul că Svetlana Ungureanu ar fi murit.

Ulterior, bloggerul a venit cu o postare separată în care recunoaște că a greșit și își cere iertare, precizând că slujba de pomenire va avea loc astăzi, 11 octombrie.

"Uneori nu se adeveresc sursele și greșim. Cu părere de rău, șoferița care conducea acel Porsche care a tamponat un troleibuz a decedat… Deși unele întrebări scrise azi rămân actuale și, tot ce e posibil, vor apărea documente foarte stranii legate de cum a fost lecuită și tratată. Dar despre asta, altă dată. Slujba de pomenire va avea loc mâine la una din bisericele din sectorul Ciocana al capitalei. Dumnezeu să o ierte… și să ne ierte când greșim", a precizat Luchianiuc.

Știri.md amintește că, recent, medicii au anunțat că șoferiţa care a provocat accidentul cumplit de pe strada Alba-Iulia a murit la spital. 

Doctorii au precizat că pacienții cu astfel de traume nu au șanse de supraviețuire.

Accidentul groaznic s-a produs pe 30 septembrie, la ora 14:08, la intersecția bulevardului Alba Iulia cu strada Onisifor Ghibu. 

O mașină de marca Porsche Cayenne s-a tamponat într-un troleibuz condus de un șofer de 40 de ani, iar în urma impactului puternic, troleibuzul a fost redirecționat pe trotuar.

La volanul mașinii era o femeie în vârstă de 33 de ani, iar pasagerul, un bărbat, care era pe scaunul din față a mașinii a decedat pe loc. 

În cadrul unei emisiuni TV s-a dezvăluit că cu puțin timp înainte de cumplitul accident, din mașină a coborât sora bărbatului decedat.

Avocatul Svetlanei Ungureanu a declarat că șoferița Porsche-ului era o ființă blajină când nu consuma alcool.

Amintim că după coliziune, 24 de pasageri au fost preluați de echipaje medicale, printre care un minor

Menționăm că șoferița cu Porsche a mai provocat un accident în 2017 fiind beată la volan, iar ulterior ea a fost condamnată în 2018, la 6 luni de închisoare.

De asemenea, șoferița cu Porsche a fost filmată cum a distrus gardul unei case în 2018.

Tot această șoferiță a stat închisă la Rusca, având mai multe încălcări înregistrate din 2016.

Ulterior, poliția a confirmat că femeia se afla în stare avansată de ebrietate în momentul accidentului. 

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării