main logo
12365

Avocat, despre șoferița Porsche-ului: Este o ființă foarte blajină

Avocatul Svetlanei Ungureanu, șoferița care a provocat un accident în urma căruia 2 persoane au decedat, iar altele 26 au avut de suferit spune că șoferița Porsche-ului este o ființă blajină când nu consuma alcool.

Avocat, despre șoferița Porsche-ului: Este o ființă foarte blajinăFoto: Publika.md

Declarația a fost făcută de Vladimir Covali, în cadrul emisiunii Vorbește Moldova de la Prime TV, transmite Știri.md.

"Svetlana are studii superioare juridice. Este o ființă foarte blajină și bună, care este gata să acorde ajutor oricărei persoane, când nu consumă băuturi alcoolice. Din câte cunosc a lucrat într-o fundație de caritate", a declarat Covali.

Avocatul a precizat că o cunoaște pe clienta sa din luna octombrie 2018 o cunosc.

"Tatăl vitreg al Svetlanei, este un subaltern de al meu și m-a rugat s-o ajut în cazul accidentului din 2018. Atunci i-am zis că cea mai bună reeducație a sa este munca. Am îndemnat-o să scrie o cerere către administrația Penitenciarului nr.13. A solicitat că fie încadrată la muncă în penitenciar, însă a fost refuzată din motiv că nu sunt locuri în penitenciar", a mai spus avocatul.

Aceasta a mai menționat că clienta sa era gata să lucreze cu psihologul și narcologul.

"Am vizitat-o la Rusca pe Svetlana, mi-a zis să-i gasesc un psiholog și narcolog. Ea a recunoscut că este dependentă de alcool", a mai spus avocatul.

Știri.md amintește că accidentul groaznic s-a produs pe 30 septembrie, la ora 14:08, la intersecția bulevardului Alba Iulia cu strada Onisifor Ghibu

O mașină de marca Porsche Cayenne s-a tamponat într-un troleibuz condus de un șofer de 40 de ani, iar în urma impactului puternic, troleibuzul a fost redirecționat pe trotuar.

La volanul mașinii era o femeie în vârstă de 33 de ani, care pentru moment se află în secția de reanimare, iar pasagerul, un bărbat, care era pe scaunul din față a mașinii a decedat pe loc.

De asemenea, după coliziune, 24 de pasageri au fost preluați de echipaje medicale, printre care un minor

În urma accidentului teribilîncă un bărbat, care a fost transportat în stare gravă la spital, a decedat.

Menționăm că șoferița cu Porsche a mai provocat un accident în 2017 fiind beată la volan, iar ulterior ea a fost condamnată în 2018, la 6 luni de închisoare.

De asemnea, șoferița cu Porsche a fost filmată cum a distrus gardul unei case în 2018.

Tot această șoferița a stat închisă la Rusca, având mai multe încălcări înregistrate din 2016.

Totodată, cu o reacție la accidentul teribil din Capitală a venit și avocatul Dumitru Petru Sliusarenco, care afirmă că nu femeile sunt vinovate, dar prostia și iresponsabilitatea oamenilor

Ulterior, poliția a confirmat că femeia se afla în stare avansată de ebrietate în momentul accidentului. 

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării