main logo
46496

Troleibuz lovit de Porsche: Poliția anunță cauza accidentului mortal

În urma accidentului teribil produs în sectorul Buiucani al Capitalei, poliția vine cu mai multe detalii.

Troleibuz lovit de Porsche: Poliția anunță cauza accidentului mortal

Potrivit INP, cauză preliminară este că șoferul Porsche Cayenne se deplasa cu viteză excesivă și nu a respectat indicatoarele de semnalizare rutieră.

Totodată, poliția a declarat pentru Știri.md, că la volanul mașinii era o femeie în vârstă de 33 de ani, care pentru moment se află în secția de reanimare, iar pasagerul, un bărbat, care era pe scaunul din față a mașinii a decedat pe loc.

De asemenea, după coleziune, 24 de pasageri au fost preluați de echipaje medicale, printre care un minor

La fața locului, echipajele de patrulare dirijează traficul rutier.

Pentru moment se desfășoară acțiuni de documentare și stabilirea tuturor circumstanțelor.

Solicitat de IPN, șeful Regiei Transport Electric Chișinău, Dorin Ciornîi, a declarat că, din spusele șoferului de troleibuz, acesta a staționat la culoarea roșie a semaforului. 

După ce s-a aprins culoarea verde, troleibuzul a început deplasarea, moment în care șoferul a simțit o lovitură puternică din partea dreaptă, troleibuzul fiind proiectat pe trotuar. 

Dorin Ciornîi mai spune că pe trotuar nu se aflau oameni și că toate persoanele care au avut de suferit au fost din troleibuz și din automobil. Șoferul troleibuzului nu a avut de suferit. 

Știri.md amintește că accidentul s-a produs astăzi, la ora 14:08, la intersecția bulevardului Alba Iulia cu strada Onisifor Ghibu

O mașină de marca Porsche Cayenne s-a tamponat într-un troleibuz condus de un șofer de 40 de ani, iar în urma impactului puternic, troleibuzul a fost redirecționat pe trotuar.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării