main logo
7539

Alertă: Un tânăr a fugit de la Centrul de Triaj COVID-19 de la Moldexpo

Un tânăr de 27 de ani din raionul Ialoveni este căutat de poliţişti, după ce a părăsit Centrul de Triaj COVID-19 de la Moldexpo înainte de a afla rezultatul testului COVID-19.

Alertă: Un tânăr a fugit de la Centrul de Triaj COVID-19 de la MoldexpoFoto: agora.md

Informația a fost confirmată pentru Știri.md de ofițerul de presă Natalia Stati.

Potrivit informațiilor, poliția a fost alertată pe 16 aprilie, la oara 22:50, iar la fața locului a fost orientată grupa IP Buiucani.

Ulterior, oamenii legii au stabilit că tânărul de 27 de ani a fost internat în dimineață zilei de ieri, 16 aprilie, cu suspiciuni la infecția COVID-19, iar seara acesta a părăsit Centrul de Triaj fără acordul medicilor și fără ca rezultatul testului să fie gata.

Cazul dat a fost înregistrat, iar actualmente polițiștii desfăşoară activităţi în vederea depistării bărbatului și stabilirii circumstanțelor.

Potrivit legislației, pentru fapta sa tânărul urmează să fie sancționat.

Amintim că în Republica Moldova, la ora actuală, sunt înregistrate 2.154 de persoane testate pozitiv cu COVID-19.

Potrivit datelor oficiale, până în prezent, în Republica Moldova au fost înregistrate deja 54 decese din cauza COVID-19, iar 276 de pacienți infectați s-au vindecat.

Știri.md amintește că, începând cu 25 martie, este limitată mișcarea populației în municipii, orașe și centre raionale pentru a preveni infecția cu coronavirus.

Menționăm că pe 17 martie, Parlamentul de la Chișinău a declarat stare de urgență națională în legătură cu situația epidemiologică, până la data de 15 mai.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării