main logo
18496

Usatîi anunță cine vor fi reținuți după Tauber și Apostolova

Renato Usatîi a făcut publică lista persoanelor care se fac vinovate de frauda bancară și care trebuie să fie arestate.

Usatîi anunță cine vor fi reținuți după Tauber și ApostolovaColaj: Știri.md

În acest sens, liderul Partidului Nostru susține că Reghina Apostolova și Marina Tauber de la Partidul Șor au fost arestate pe nedrept, transmite Știri.md.

„Azi-dimineață am citit că și Novosadiuc Vladimir a fost arestat. Câteva luni în urmă am declarat că Melnic Viorel urma să fie arestat, dar s-a înțeles cu Dodon că dacă își depune mandatul, Melnic va primi garanție de securitate. 

„Am o întrebare, de ce nu au fost arestați toți? Pentru că în dosarul penal figurează foarte mulți oameni. Acest lucru demonstrează încă o dată că există o înțelegere”, a declarat Usatîi.

Știri.md amintește că, pe 16 septembrie, procurorul general interimar a venit în plenul Parlamentului, cerând ridicarea imunității pentru deputatele Partidului Șor Marina Tauber și Reghina Apostolova

Demersul lui Dumitru Robu a fost susținut cu 56 de voturi. La scurt timp, Marina Tauber și Reghina Apostolova au fost reținute la Orhei. 

Ulterior, Procuratura a explicat de ce au fost reținute cele două deputate. Măsurile au fost luate însă pentru că cele două au părăsit clădirea Parlamentului și s-au îndreptat într-o direcție necunoscută.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării