16 sep, 2019 18:11
45 666
12
Marina Tauber, arestată de CNA și INP. Momentul reținerii, filmat
16 sep, 2019 18:11
45 666
12

Deputata Partidului Șor, Marina Tauber, ar fi fost aretată de ofițerii CNA și INP, la scurt timp după ce Parlamentul de la Chișinău a decis să o lase fără imunitate parlamentară.

Foto: Știri.md

Susținătorii deputatei au încercat să blocheze mascații pentru a nu le permite să plece împreună cu Tauber.

Momentul reținerii, dar și altercațiile dintre susținători și oamenii legii au fost publicate chiar din numele Marinei Tauber, pe pagina sa oficială.

Nu știm deocamdată de cine este moderată, însă imaginile video din momentul reținerii sunt însoțite de următoarele declarații:

"Astăzi seara aveam preconizată o ședință cu orheienii, iar organele de drept ale lui Dodon ca de obicei au călcat oamenii în picioare pentru a-și face show-ul mascat.

Ne-au stopat fără a avea dreptul", scrie pe pagina Marinei Tauber.

Amintim că deputații au votat cu 56 de voturi ridicarea imunității deputatelor Marina Tauber și Reghinei Apostolova.

Menționăm că imediat după ce cele două deputate au fost audiate în Comisia Numiri și Imunități, Partidul Șor a ieșit la un briefing de presă, iar ulterior, a decis să părăsească Parlamentul „în semn de protest”.

Știri.md amintește că astăzi, 16 septembrie, procurorul general interimar a cerut ridicarea imunității Marinei Tauber și Reghina Apostolova.

Ulterior, Marina Tauber a venit cu o reacție spunând că era pregătită. Și Reghina Apostolova a spus că nu a fost o noutate pentru ea

Totodată Partidul Șor susține că cererea procurorului general interimar, Dumitru Robu, de a ridica imunitatea parlamentară a deputatelor Marina Tauber și Reghina Apostolova este la comanda președintelui Igor Dodon.

Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter