main logo
5515

Reacția Marinei Tauber după ce Robu a solicitat ridicarea imunității

Eram pregatită la un astfel de scenariu. Aceasta este reacția Marinei Tauber după ce procurorul general a solicitat ridicarea imunității și reținerea imediată a acesteia.

Reacția Marinei Tauber după ce Robu a solicitat ridicarea imunitățiiFoto: Știri.md

"Deci, pot să vă spun că noi eram pregătiți de un astfel de scenariu. Îmi era clar, mai ales după comentariile mele de astăzi, care au fost adresate domnului cetățean Dodon, nu pot să-l numesc președinte. Pentru că așa și nu îmi era clar de ce el a venit astăzi în plen, a vorbit despre totul și despre nimic, despre îmbunătățirea condițiilor de trai și așa cum am spus, despre venirea Procurorului General. Întrebarea mea este adresată domnului Dodon, de unde el cunoștea că o să vina Procurorul General și, mai ales că informații despre venirea aceasta au fost și au ajuns și la noi încă de dimineață", a spus Marina Tauber, transmite Știri.md cu referire la Protv.md

-Știați că astăzi urmează să vină Procurorul General?

Marina Tauber, deputat Partidul Șor: "Da, desigur. Totodată, după cum ați observat, întreaga fracțiune și eu și doamna Apostolova suntem prezenți la ședința parlamentului. Eu deodată am comentat domnului Litvinenco că nu avem de gând să fugim nicăieri, pentru că am văzut că el a început să dea anumite comentarii".

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării