main logo
7128

Șeful Serviciului 112 nu-și depune demisia: Aștept ordinul de demitere

Liviu Oboroc, șeful Serviciului Unic 112, a aflat din presă despre cererea premierului Dorin Recean că ar trebui să demisioneze după ce salvatorii nu au mai ajuns la cuplul aflat în mașina prinsă în zăpadă, cerând ajutor și murind intoxicați în propriul automobil.

Șeful Serviciului 112 nu-și depune demisia: Aștept ordinul de demitereFoto: simbol

Liviu Oboroc a declarat că așteaptă ordinul de demitere, lăsând să se înțeleagă că nu-și depune demisia. El a refuzat să comenteze situația creată, transmite Știri.md cu referire la publika.media.

Știri.md amintește că, în cadrul ședinței de astăzi, 29 noiembrie, Dorin Recean a cerut demisia directorului Serviciului Unic 112, Liviu Oboroc, după ce, la data de 26 noiembrie, din cauza ninsorii abundente din țară, mai multe persoane au decedat.

Doi oameni au decedat într-un automobil blocat în nămeți. Cadavrele acestora au fost găsite în jurul orei 08:35, la intrarea în localitatea Coșcalia, raionul Căușeni.

Sora bărbatului a declarat că fratele ei împreună cu soția s-au pornit la ea pentru a-i aduce un telefon ca să poată suna în caz de urgență.

Totodată, Serviciul de Urgență 112 a confirmat că a recepționat un apel din partea cuplului.

De asemenea, un bărbat a fost depistat mort noaptea trecută, pe un traseu din raionul Criuleni.

Cu declarații despre cazul de la Coșcalia a venit și ministrul de Interne, Adrian Efros, în cadrul unei conferințe de presă. 

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării