main logo
25069

Dezvăluirile făcute de sora bărbatului care a murit în nămeți la Căușeni

Sora bărbatului care a decedat în nămeții din Coșcalia, Căușeni a declarat jurnaliștilor că fratele ei împreună cu soția acestuia s-au pornit la ea pentru a-i aduce un telefon să poată suna în caz de urgență.

Dezvăluirile făcute de sora bărbatului care a murit în nămeți la CăușeniFoto: Simbol

Sora bărbatului povesteşte cu lacrimi în ochi despre ce s-a întâmplat în seara zilei de duminică. Femeia spune că bărbatul a pornit duminică la amiază din Florica, unde locuieşte fiica lui, spre Coşcalia, transmite Știri.md cu referire la Publika.media.

„Ei s-au pornit la mine pe la 11:00. Pe urmă i-a spus fiica la nepot să se ducă cu calul să le ducă nişte haine, că ei erau subţiri îmbrăcaţi. El cu greu a răzbătut şi le-a dat hainele. El le-a propus să meargă la Florica să se odihnească. S-au pornit, dar concubinei i-a stat rău şi s-au întors înapoi la maşină", a povesti femeia.

Ultima dată când au vorbit, bărbatul i-ar fi spus că i se descarcă telefonul.

„Mi-a spus aşa: Axenia sunt pornit dar mai bine nu porneam, pentru că ne-am blocat la ieşire din Florica. Am mai sunat şi mi-a spus că nu poate vorbi, că se termină telefonul şi aşa s-a descărcat”, povestește femeia.

Știri.md amintește că două persoane au decedat într-un automobil blocat în nămeți. Cadavrele acestora au fost găsite azi-dimineață, în jurul orei 08:35, la intrarea în localitatea Coșcalia, raionul Căușeni.

De asemenea, un bărbat a fost depistat mort noaptea trecută, pe un traseu din raionul Criuleni.

Spune-ne opinia ta

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării