main logo
10905

Tragedia de la Căușeni: Rudele au sunat la 112. Ce spune Serviciul de urgență

Noi detalii în cazul tragediei de la Căușeni, unde o femeie și un bărbat au fost găsiți morți într-o mașină blocată în zăpadă.

Tragedia de la Căușeni: Rudele cuplului au sunat la 112Colaj: știri.md

Sora bărbatului susține că a sunat la 112 și a cerut ajutor. Reprezentanții Serviciului 112 au confirmat pentru NewsMaker că au primit apelul și au declarat că au transmis informația către serviciile de urgență responsabile, transmite Știri.md

Pe 27 noiembrie, reprezentanții Inspectoratului General pentru Situații de Urgență (IGSU) au declarat pentru NM că, în dimineața zilei, două persoane au fost găsite fără suflare într-un automobil blocat în nămeți în proximitatea localității Coșcalia, raionul Căușeni. Potrivit IGSU, apelul la Serviciul 112 a survenit la ora 08:30.

„Ajunși la destinație, aceștia (salvatorii – n. r.) au stabilit că în mașina înzăpezită se află două persoane fără semne de viață”, au precizat reprezentanții Inspectoratului, adăugând că în continuare „cazul este cercetat de organele de drept pentru stabilirea tuturor circumstanțelor”.

Presa locală a scris că victimele sunt o femeie și un bărbat, care formau un cuplu.

Sora bărbatului a declarat că fratele ei împreună cu soția s-au pornit la ea pentru a-i aduce un telefon să poată suna în caz de urgență.

Știri.md amintește că două persoane au decedat într-un automobil blocat în nămeți. Cadavrele acestora au fost găsite azi-dimineață, în jurul orei 08:35, la intrarea în localitatea Coșcalia, raionul Căușeni.

De asemenea, un bărbat a fost depistat mort noaptea trecută, pe un traseu din raionul Criuleni.

Spune-ne opinia ta

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării