main logo
1999

Ce spune avocatul Reghinei Apostolova despre arestul deputatei

Avocatul Reghinei Apostolova spune că arestul a avut loc înainte ca hotărârea Parlamentului RM să fie luată

Ce spune avocatul Reghinei Apostolova despre arestul deputateiFoto: știri.md

Acesta a declarat că ofițerii de la CNA au oprit-o pe Apostolova în jurul orei 16:30, transmite Știri.md cu referire la Protv.md.

Aureliu Colenco, avocat: "Noi avem mai multe video, Doamna Reghina se ducea înspre Orhei la o întâlnire cu alegătorii. Cu ea mai erau 2 deputați și o persoană civilă. Asta a avut loc la 16:30, fără hotărârea Parlamentului Republicii Moldova. Deputatul în Parlament este și cetățean."

Amintim că deputații au votat cu 56 de voturi ridicarea imunității deputatelor Marina Tauber și Reghinei Apostolova.

Menționăm că imediat după ce cele două deputate au fost audiate în Comisia Numiri și Imunități, Partidul Șor a ieșit la un briefing de presă, iar ulterior, a decis să părăsească Parlamentul „în semn de protest”.

Știri.md amintește că astăzi, 16 septembrie, procurorul general interimar a cerut ridicarea imunității Marinei Tauber și Reghina Apostolova.

Ulterior, Marina Tauber a venit cu o reacție spunând că era pregătită. Și Reghina Apostolova a spus că nu a fost o noutate pentru ea

Totodată Partidul Șor susține că cererea procurorului general interimar, Dumitru Robu, de a ridica imunitatea parlamentară a deputatelor Marina Tauber și Reghina Apostolova este la comanda președintelui Igor Dodon.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării