main logo
3547

Troleibuze arhipline în Capitală: Adresarea unei femei către Ion Ceban

Nervi și îmbulzeală în Capitală, după ce transportatorii au anunțat protest, iar microbuzele municipale nu au ieșit la linie.

Troleibuze arhipline în Capitală: Adresarea unei femei către Ion CebanFoto: facebook.com

Drept alternativă, cetățenii au fost nevoiți să se deplaseze cu troleibuzele și autobuzele, care erau arhipline, transmite Știri.md.

Mai mult, acestea circulau cu dificultate, iar în majoritatea sectoarelor din Capitală s-au format ambuteiaje enorme.

Enervată și indignată de situația creată, o femeie a publicat imagini dintr-un troleibuz și a cerut ca responsabilii să intervină.

Ba mai mult, ea a cerut și demisia primarului Capitalei, Ion Ceban.

"Primăria Municipiului Chișinău, Ion Ceban, voi sunteți normali la cap? Demisia la toți! Se închid școli și grădinițe și voi așa protejați oamenii. În troleibuz erau și copii care din cauza înălțimii lor nu au fost prinși de camera! Și încă nu destul ca sunt pline troleibuzele, mai aștepți încă jumătate de oră de vine unul și asta se întâmplă pe bulevardul Decebal. Ei cum, Doamne, nu vă stă în gât cafeaua care o serviți în mașinile de serviciu cu șofer?", a scris femeia.

Știri.md amintește că săptămâna trecută, Asociația Patronală a Operatorilor de Transport Auto a anunţat organizarea protestelor din 23 februarie, prin suspendarea mai multor curse.

Ulterior, autorităţile au decis amânarea, până în 28 februarie, a hotărârii privind limitarea numărului de pasageri la 50% din capacitatea mijlocului din transport.

Citește și: Lista microbuzelor de linie care nu vor circula pe 23 februarie

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării