main logo
3264

Mariana Rață îl dă în judecată pe Cristian Rizea: Plângere și la poliție

Jurnalista de la TV8, Mariana Rață i-a transmis lui Cristian Rizea o cerere prealabilă de chemare în judecată privind apărarea onoarei, demnității și reputației profesionale.

Mariana Rață îl dă în judecată pe Cristian Rizea: Plângere și la polițieColaj: știri.md

„În fapt, la data de 8, 9 și 10 septembrie 2021, cetățeanul Mihai Cristian Rizea, acționând cu rea-credință, a publicat pe contul său de Instagram și Youtube, mai multe poze și video prin care aduce învinuiri și comunică fapte false, în adresa jurnalistei Mariana Rață – Vremea, precum, că aceasta ar fi implicată în anumite raporturi personale de ordin amoros co o persoană controversată conform opiniei publice, inclusiv folosindu-se în adresa acesteia injurii”, se arată în cererea prealabilă, transmite Știri.md.

De asemenea, jurnalista TV8 a scris și o plângere la poliție în care solicită „constatarea faptei contravenționale comise de către cetățeanul Mihai Cristian Rizea, sub formă de injurie și calomnie”.

„De o săptămână, avocații încearcă să îl prindă pe Rizea să îi înmâneze cererea prealabilă în judecată. Pentru că se eschivează, public aici ca să nu mai poată specula că nu îl dau in judecată pentru că aș avea ceva de ascuns. 

Nu am nimic de ascuns și de aceea voi ataca în judecată toate porcăriile! Și voi scrie plângeri la Poliției pentru a fi sancționat pentru calomnie. Aceste atacuri trebuie taxate dur!”, a scris Mariana Rață pe contul său de Facebook.

Știri.md amintește că fugarul Cristian Rizea a declarat într-o intervenție pe o rețea de socializare că Mariana Rață ar fi amanta ex-procurorului șef de la Anticorupție, Viorel Morari.

Ulterior, Mariana Rață anunță că îl va acționa în judecată pe fostul deputat român Cristian Rizea.

După ce Mariana Rață a anunțat că-l va acționa în judecată pentru calomnie și defăimare, într-un li.ve din fața sediului TV8, ex-deputatul chiar a rugat-o să-l dea în judecată.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării