main logo
7973

Rizea a deschis o cutie neagră în fața sediului TV8: Ce am eu aici?

Fostul deputat român Cristina Rizea a venit cu o reacție la faptul că jurnalista Mariana Rață a anunțat că-l va acționa în judecată pentru calomnie și defăimare.

Rizea a deschis o cutie neagră în fața sediului TV8: Ce am eu aici?Colaj: știri.md

Într-un live din fața sediului TV8, ex-deputatul chiar a rugat-o să-l dea în judecată. Totodată, Rizea a avut cu el o cutie cu documente, transmite Știri.md.

"Am văzut că Mariana Rață m-a atacat pe Facebook făcând referire la penalul Rizea, e okay, dar penalul Rizea spune adevărul. Dă-mă în judecată, chiar te rog să o faci. 

Asta e cutia neagră, o vedeți. Haideți să o deschidem împreună, să aflăm adevărul. Adevărata față a celor două prezentatoare de televiziune care se fac complice cu infractorii care au devalizat Republica Moldova. 

Ce am eu aici? Am niște documente unde scrie negru pe alb și-i rog pe procurorii CNA să ia notițe. Pe cei de la Inspectoratul Fiscal de Stat, să-și noteze.

"Media Alternativă", o fundație, uitați-vă ce finanțări au primit în ultimii 3 ani de zile: …718.800 dolari…378.000 dolari…351.700 dolari… 187.500 dolari…201.600 dolari…167.100 dolari…539.600 dolari.

Cele două dive – Mariana Rață și Natalia Morari, patroanele acestui post de televiziune de aici, din spate, TV8, au cerut banii ăștia pentru a contracara propaganda rusă”, a declarat Rizea.

La final, ex-deputatul a cerut instituțiilor statului să se autosesizeze, iar el este gata să le pună la dispoziție sursele de finanțare. 

Știri.md reaminește că jurnalista Mariana Rață anunță că astăzi, 10 septembrie, îl va acționa în judecată pe fostul deputat român Cristian Rizea. Acesta din urmă a declarat că jurnalista ar avea o relație amoroasă cu fostul șef al Procuraturii Anticorupție, Viorel Morari.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării