main logo
3261

Circulația transportului public în Capitală, reluată: Anunțul Primăriei

Primăria municipiului Chișinău informează că atât pe parcursul zilei de ieri, cât și pe parcursul nopții, mai multe troleibuze au circulat pe străzile Capitalei pentru evitarea depunerii chiciurii pe rețeaua pe contact.

Circulația transportului public în Capitală, reluată: Anunțul PrimărieiFoto: Primăria Chișinău

În timpul zilei se pot atesta întârzieri de la orarul stabilit, staționări sau redirecționări, transmite Știri.md

De asemenea, se menționează că astăzi și mâine troleibuzele și autobuzele circulă conform orarelor de duminică, cu mici ajustări. 

Serviciile de intervenție sunt active pe mai multe tronsoane de drum.

Pentru informații suplimentare despre circulația unei rute sau a alteia puteți apela:

Linia Fierbinte RTEC - 022 204 205

Dispeceratul PUA - 022 837 317 sau 022 558 071

„Personalul liniar este la dispoziția publicului călător pentru a oferi informații despre redirecționări sau staționări inopinate. 

Călători, vă rugăm să fiți atenți la orarele modificate și să luați în considerare posibilele întârzieri. 

De asemenea, încurajăm călătorii să utilizeze aplicațiile mobile și hărțile GPS disponibile pentru a monitoriza în timp real circulația transportului”, scriu reprezentanții Primăriei Capitalei. 

Știri.md amintește că vremea se va schimba brusc în țară, iar în acest context meteorologii au anunțat Cod Portocaliu de avertizare. Astfel, în perioada 7-10 ianuarie, în țară va fi valabilă alerta meteorologică în care se prevăd condiții complicate ale vremii.

Echipele operative de reparații s-au pregătit să intervină pentru a remedia eventualele defecțiuni ale rețelei electrice provocate de ninsorile prognozate. Ministerul Energiei îndeamnă toți locuitorii să fie precauți și să respecte măsurile de siguranță şi de protecție împotriva electrocutărilor.

În contextul acestor informații, Inspectoratul Național de Patrulare (INP) recomandă participanților la trafic să fie atenți și să respecte un șir de reguli.

Totodată, membrii Comisiei pentru Situații Excepționale Chișinău au anunțat decizia de sistare a transportului public până la ora 16:00.

Spune-ne opinia ta

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării