main logo
3710

Bărbatul căruia i s-a făcut rău la Leușeni, cărat un km de polițiști

Bărbatul cu probleme cardiace la care nu a putut ajunge o ambulanță din cauza tehnicii agricole lăsate de fermieri pe traseul spre Leușeni a fost dus de polițiști și asistenții medicali până la ambulanța care stătea blocată pe drum, la aproape un kilometru de punctul de trecere a frontierei.

Bărbatul căruia i s-a făcut rău la Leușeni, cărat un km de polițiștiColaj: Știri.md

Potrivit Inspectoratului General al Poliției, bărbatul este transportat spre o instituție medicală pentru îngrijiri medicale, transmite Știri.md.

Astfel, oamenii legii s-a autosesizat, urmând să fie pornit un proces penal pentru îngrădirea accesului serviciului medical la acordarea ajutorului unei persoane care a solicitat acest lucru.

De menționat că, din cauza tehnicii agricole lăsate de fermieri pe traseul Leușeni, o ambulanță nu a putut ajunge la PTF Leușeni-Albița pentru a acorda îngrijiri medicale unui bărbat cu probleme cardiace, căruia i s-a făcut rău.

Știri.md amintește că, de luni, fermierii din mai multe regiuni ale țării au scos tehnica agricolă pe șosele. S-au anunțat blocaje ale vămilor Leușeni, Costești și Cahul-Oancea, dar și ale traseelor naționale.

Miercuri, premierul Dorin Recean i-a îndemnat pe agricultorii care protestează să respecte drepturile celorlalți cetățeni.

Totodată, potrivit lui Dorin Recean, oricât ajutor s-ar oferi, o asociație din cele 30 continuă să fie nemulțumită și să șantajeze.

În replică, Sergiu Stefanco a spus că fermierii se vor întâlni doar cu premierul, președintele Parlamentului și președintele R. Moldova.

Menționăm că și vineri drumul de acces spre vama Leușeni este blocat de tractoare.

Spune-ne opinia ta

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării