main logo
3412

Recean, reacție la protestul fermierilor: Care este interesul lor?

Prim-ministrul Dorin Recean a vorbit despre ajutorul Guvernului pentru fermierii din Republica Moldova. Potrivit oficialului, acest ajutor a fost realizat și promovat de ministrul Vladimir Bolea și Guvernul Republicii Moldova pentru toți fermierii și este vorba despre șase miliarde în patru ani.

Recean, reacție la protestul fermierilor: Care este interesul lor?Imagine simbol

Totuși, potrivit lui Dorin Recean, oricât ajutor s-ar oferi, o asociație din cele 30 continuă să fie nemulțumită și să șantajeze, transmite Știri.md

„Ministrul oferă soluții, dialog și resurse fără precedent în interesul tuturor agricultorilor. Care este interesul celor care blochează vămi, amenință și refuză dialogul?”, a spus prim-ministrul Dorin Recean.

Știri.md amintește că, de luni, fermierii din mai multe regiuni ale țării au scos tehnica agricolă pe șosele. S-au anunțat blocaje ale vămilor Leușeni, Costești și Cahul-Oancea, dar și ale traseelor naționale.

Miercuri, premierul Dorin Recean i-a îndemnat pe agricultorii care protestează să respecte drepturile celorlalți cetățeni.

În replică, Sergiu Stefanco a spus că fermierii se vor întâlni doar cu premierul, președintele Parlamentului și președintele R. Moldova.

Foto: Gov.md

Spune-ne opinia ta

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării