main logo
2437

Agricultor: Nu vrem să ne întâlnim cu Bolea, el e un factor manipulator

Sergiu Stefanco, unul dintre cei mai vocali agricultori protestatari anunță că fermierii sunt împotriva unor discuții cu ministrul Agriculturii și Industriei Alimentare, Vladimir Bolea, și spune că fermierii se vor întâlni doar cu cu premierul, președintele Parlamentului și președintele R. Moldova.

Agricultor: Nu vrem să ne întâlnim cu Bolea, el e un factor manipulatorImagine simbol

Într-un filmuleț pe rețelele de socializare, Sergiu Stefanco a declarat că Vladimir Bolea nu este un factor de decizie, ci doar un factor manipulator, transmite Știri.md.

„Deputatul Iurie Pasat m-a telefonat și mi-a spus că ministrul Agriculturii și Industriei Alimentare, Vladimir Bolea, va veni la ora 16:00 să discute cu protestatarii de la Cahul. Eu nu știu ce așteptări are el, dar fermierii nu vor să discute cu Vladimir Bolea pentru că el nu este un factor de decizie, ci doar un factor de manipulare grosolană. Noi avem nevoie de o întâlnire cu factorii de decizie care să poată să hotărască ceva în țara asta. Asta este premierul, președintele Parlamentului și președintele țării”, a declarat Stefanco.

De luni, fermierii din mai multe regiuni ale țării au scos tehnica agricolă pe șosele. S-au anunțat blocaje ale vămilor Leușeni, Costești și Cahul-Oancea, dar și a traseelor naționale.

Miercuri, premierul Dorin Recean i-a îndeamnat pe agricultori care protestează să respecte drepturile celorlalți cetățeni.

Spune-ne opinia ta

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării