main logo
3997

Președinția: Tânărul cu Porsche și pistol în mână nu e ruda lui Dodon

Președinția reacționează la incidentul din presă, unde au apărut câteva filmulețe în care un băiat pe nume Nichita Dodon, care se vehiculează că ar fi nepotul lui Igor Dodon, conduce cu viteză prin Capitală și împușcă dintr-o armă.

Președinția: Tânărul cu Porsche și pistol în mână nu e ruda lui DodonColaj: știri.md

"În legătură cu speculațiile lansate de unele surse media, aducem la cunoștință că persoana despre care se vorbește că a încălcat în mod flagrant regulile circulației rutiere nu se află în vreo relație de rudenie cu președintele țării. 

Coincidența de nume, dacă se va adeveri că e vorba de numele Dodon, nu presupune în mod neapărat înrudirea dintre oamenii cu același nume.

În cazul concret al băiatului vizat, anunțăm că acesta nu este rudă cu Președintele Igor Dodon și solicităm de la sursele media care și-au permis să lanseze mesaje pripite și neverificate să le dezmintă", se arată în mesajul Președinției.

Știri.md amintește că un tânăr care dă mâna cu Dodon a fost filmat cu 150 km/h, dar și cum trage din pistol.

Ulterior cu o reacție a venit și Dorin Chirtoacă care spune că nepotul lui Dodon din Porsche e exact ca în Rusia lui Putin.

Menționăm că în anul 2015, același băiat pe nume Nichita Dodon a fost surprins la volanul unui Range Rover în care își demonstrează măiestria de a conduce la vârsta de 12 ani. 

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării