main logo
74860

Tânăr care dă mâna cu Dodon, filmat cu 150 km/h și cum trage din pistol

Mașini scumpe, viteză, arme și muzică la volum maxim. Nu sunt ingredientele unui film de acțiune, ci realitatea pe care o trăiesc unii tineri din țara noastră.

Tânăr care dă mâna cu Dodon, filmat cu 150 km/h și cum trage din pistolColaj: știri.md

La adresa redacției Agora.md au parvenit mai multe filmulețe în care un grup de băieți conduc cu viteză excesivă, consumă alcool și folosesc arme. 

În unele clipuri tinerii demonstrează că pot șofa prin centrul capitalei cu o viteză ce depășește 150 de km/h, în alte filmulețe protagoniștii consumă alcool sau împușcă dintr-o armă pe ritmul unei melodii tematice care răsună la volum maxim.

Contactat de Știri.md, ofițerul de presă Cristina Ababii a declarat că pe cazul dat INP s-a autosesizat și urmează să identifice persoanele, cu ulterioara informare a societății despre caz.

Surse au declarat pentru Știri.md că tânărul care s-ar afla la volan este feciorul proprietarului hotelului Prezident, Alexandru Dodon, Nikita Dodon, car ar fi nepotul președintelui țării, Igor Dodon. Mai mult, tânărul apare în mai multe fotografii alături de actualul președinte al țării.

Totuși, în anul 2014, actualul șef al statului a declarat pentru ZdG.md că nu are nici o legătură cu proprietarul hotelului Prezident. 

„Nu am nicio legătură cu acest hotel, cu excepţia faptului că am făcut odată ziua de naştere a copiilor acolo. Au vorbit şi Ghimpu despre faptul că e hotelul meu, dar sunt prostii. Acolo proprietar este Dodon Alexandru, un businessman din Sadova. Da, şi Tatiana Pârţac. Eu am frate, Dodon Alexandru, care e mai mic ca mine cu un an şi jumătate. Nu e acel Dodon Alexandru de la hotel. Nu am nimic în comun cu acest Dodon, pentru că la noi (la Sadova, n.r.), jumătate de sat au familia Dodon. E o confuzie legată de numele fratelui meu. Nu am nimic cu hotelul. Ce am, am. Cu casa, v-am recunoscut, v-am chemat să veniţi să fotografiaţi, nu săriţi peste gard”, a precizat atunci liderul PSRM pentru ZdG.md.

Știri.md amintește că doar pe parcursul săptămânii trecute, în Republica Moldova s-au produs 71 de accidente rutiere soldate cu 10 morți și 136 de traumatizați

Totodată, în primele 9 luni ale anului, în țară au fost prinși la volan circa 4.000 de șoferi beți


Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării