main logo
17957

Chirtoacă: Nepotul lui Dodon din Porsche e exact ca în Rusia lui Putin

După ce în presă au apărut câteva filmulețe în care un băiat pe nume Nichita Dodon conduce cu viteză prin Capitală și împușcă dintr-o armă, Dorin Chirtoacă a venit cu o reacție.

Chirtoacă: Nepotul lui Dodon din Porsche e exact ca în Rusia lui PutinColaj: știri.md

Fostul primar al Capitalei compară acest accident cu cel în care a fost implicată Svetlana Ungureanu, șoferița care a intrat într-un troleibuz pe strada Alba Iulia, transmite Știri.md

Potrivi lui, în ambele accidente sunt implicate 2 automobile de același tip, Porsche Cayenne, și ambii șoferi circulă cu viteză excesivă. 

"Dodon și Porsche Cayenne 

La volanul unui Porsche Cayenne, Nichita Dodon, nepotul lui Igor Dodon, circulă cu 150 km/ora, prin Chișinău, și trage din pistol din mers.

Aceste infracțiuni au avut loc în oraș: ziua pe str. Alecu Russo cu 150 km/oră, noaptea, pe viaduct, lângă mall-ul “Malldova” - cu 130km/oră, și pe bd. Dacia, după porțile orașului, spre Aeroport (noaptea), trage din pistol.

Care este diferența față de Svetlana Ungureanu, autoarea dezastrului de la Buiucani?! Ea cu aceeași viteză circula - 130 km/oră, și tot cu Porsche Cayenne, exact același model.

Zolotaia molodeji a lui Dodon, exact ca în Rusia lui Putin", a comentat Chirtoacă incidentul. 

Sursa foto: facbook.com/DorinChirtoacă

Știri.md amintește că un tânăr care dă mâna cu Dodon a fost filmat cu 150 km/h, dar și cum trage din pistol.

Menționăm că în anul 2015, același băiat pe nume Nichita Dodon a fost surprins la volanul unui Range Rover în care își demonstrează măiestria de a conduce la vârsta de 12 ani. 

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării