main logo
1328

PCRM și Partidul Șor anunță noi proteste împotriva guvernării PAS

Partidul Comuniștilor din Republica Moldova (PCRM) și Partidul Șor vor protesta mâine și poimâine împotriva guvernării PAS.

PCRM și Partidul Șor anunță noi proteste împotriva guvernării PASFoto: Imagine simbol

"Astfel, toate partidele de opoziție, organizațiile obștești și toți oamenii nemulțumiți de situația din țară și de politicile antipopulare ale actualei guvernări, de prețurile din ce în ce mai mari, sunt invitați joi, 26 mai, ora 15:00, la un protest care va fi organizat în fața Ministerului Muncii și Protecției Sociale", se arată într-un comunicat, transmite Știri.md.

O altă manifestație va avea loc vineri, 27 mai, la ora 11:00, în fața Guvernului.

Într-un comunicat remis presei, Partidul Șor face apel la oameni să iasă în stradă pentru a pune presiune pe autoritățile care au "băgat țara în crize și nu se ocupă de rezolvarea problemelor oamenilor". 

Menționăm că, recent, membrii și simpatizanții PCRM și ai Partidului Șor au organizat mai multe flashmob-uri comune. 

La 20 mai, câteva sute de oameni au protestat în fața sediului Agenției Naționale pentru Reglementare în Energetică contra prețurilor exagerate la carburanți, energie electrică și gaz.

La 18 mai, simpatizanții Partidului Comuniștilor au protestat în fața Guvernului. La manifestație s-a alăturat și Partidul Șor, în frunte cu Marina Tauber. Protestatarii au cerut demisia guvernării chiar în timpul ședinței Legislativului.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării