main logo
1570

Mama lui Igor Dodon se află în continuare la spital

Mama fostului președinte al țării, Igor Dodon, se află în continuare la spital.

Mama lui Igor Dodon se află în continuare la spitalFoto: ea.md

Despre aceasta a anunțat chiar Igor Dodon, transmite Știri.md.

"Mama mea este încă la spital. Vreau să le urez sănătate la toate mamele, chiar și mamelor acelor ipocriți care au comandat toate fărădelegile acestea, pentru că mama se simte foarte rău. Vreau să le urez celor de la guvernare, celor din presă, care ați făcut o campanie de denigrare împotriva mamei mele, așa dur cu lovituri sub centură în mama mea, vreau să vă spun să aveți grijă de părinți, inclusiv părinții dușmanilor mei", a declarat Dodon.

Amintim că mama lui Igor Dodon săptămâna trecută a suferit o intervenție chirurgicală.

Galina Dodon a fost chemată la Procuratura Anticorupție pentru a da explicații privind cei 689.600 de lei, 17.005 euro și 1.000 de dolari SUA care au fost găsiți în safeul casei sale din Sadova, în timpul perchezițiilor în dosarul îmbogățirii ilicite a lui Igor Dodon.

Despre faptul că mama ex-președintelui Republicii Moldova, Igor Dodon, a fost citată la Procuratura Generală anunța Partidul Socialiștilor din R. Moldova într-un comunicat de presă. Socialiștii au catalogat acțiunea drept „un pas josnic și inuman”. În replică, Procuratura Anticorupție a negat acuzațiile, menționând că legea este una pentru toți.

Știri.md amintește că procurorii în comun cu CNA și SIS au descins în dimineața de 24 mai cu percheziții la domiciliul fostului șef de stat, Igor Dodon, fiind suspectat pe mai multe capete de acuzare.

Miercuri, 25 mai, procurorii anticorupție au solicitat 30 de zile de arest preventiv pentru Igor Dodon.

Ulterior, la data de 21 iunie, Igor Dodon a primit încă 30 de zile de arest la domiciliu

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării