main logo
815

Igor Dodon: Președintele nu o să-și dea demisia, vă asigur

Președintele R. Moldova nu își va da demisia.

Igor Dodon: Președintele nu o să-și dea demisia, vă asigurFoto: știri.md

Asigurarea a fost făcută de Igor Dodon în cadrul unui nou episod al emisiunii "Președintele Răspunde", transmite Știri.md.

"Cu cât mai aproape sunt alegerile, cu atât mai multe atacuri sunt în adresa președintelui. Președintele R. Moldova nu își va da demisia, vă asigur! Eu mi-am asumat o anumită povară ca să scăpăm de Plahotniuc și toate aceste încercări de a mă denigra nu vor avea niciun efect. Eu nu voi ceda. Voi da dovadă de caracter și voi merge până la capăt", a declarat Igor Dodon.

Totodată, Igor Dodon a menționat că opoziția nu are nicio șansă să suspende președintele.

"Pentru a mă suspenda e nevoie de 67 de voturi în Parlament, procedura nu este simplă. În primul rând, noi, socialiștii avem 37 de deputați, iar cu democrații împreună avem 52. Nu au nicio șansă", a mai spus Dodon.

Amintim că mai mulți membri și simpatizanți ai partidului Șor au protestat la data de 20 mai în fața Președinției unde au cerut demisia președintelui Igor Dodon.

Asta după ce deputatul PPDA Iurie Reniță a susținut o conferință de presă de la tribuna Parlamentului, în cadrul căreia a prezentat un video în care apare președintele Igor Dodon, fostul lider al PDM, Vlad Plahotniuc, și mâna dreapta a celui din urmă, Serghei Iaralov.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării