main logo
2577

Partidul Șor a adus "kulioace" la Președinție: Jos Dodon! La pușcărie!

Mai mulți membri și simpatizanți ai partidului Șor au protestat astăzi în fața Președinției.

Partidul Șor a adus "kulioace" la Președinție: Jos Dodon! La pușcărie!

Aceștia au scandat lozinci precum: „Dodon la pușcărie”, „Jos culiok”, „Afară din țară”, „Jos Dodon”, „Demisia”, transmite Știri.md.

Manifestanții susțin că au protestat "față de acțiunile de corupție ale președintelui Igor Dodon", filmat în timp ce primea o pungă de bani din partea fostului lider al Partidului Democrat, Vlad Plahotniuc.

Aceștia i-au adus lui Dodon pungi cu calendar și i-au cerut demisia.

„Astăzi suntem sute. În curând vom fi zeci de mii de oameni ca să vă scoatem în furci din aceste clădiri. Noi vom lupta pentru Republica Moldova și vom salva țara noastră”, a declarat vicepreședintele Partidului Politic „Șor”, Marina Tauber.

Ea l-a îndemnat pe Dodon să demisioneze și să meargă singur la pușcărie.

„Dacă este un sportiv atât de bun, să demonstreze cât de repede o să ajungă pe jos de la Președinție la Penitenciarul 13”, a îndemnat Marina Tauber.

Reprezentanții Partidului „Șor” au anunțat noi acțiuni de protest și zilele viitoare.

„Să tragem un semnal de alarmă mult mai serios împotriva abuzurilor pe care își permite zilnic să le facă acest președinte al nimănui. Mobilizare generală și demisia!”, a anunțat președintele raionului Orhei, Dinu Țurcanu.

Știri.md amintește că Deputatul PPDA Iurie Reniță a susținut o conferință de presă de la tribuna Parlamentului, în cadrul căreia a prezentat un video în care apare președintele Igor Dodon, fostul lider al PDM, Vlad Plahotniuc, și mâna dreapta a celui din urmă, Serghei Iaralov.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării