main logo
12628

Expert, despre numirea Veronicăi Dragalin: Mama este finanțatoare la PAS

Mama câștigătoarei concursului pentru funcția de procuror-șef al Procuraturii Anticorupție, Veronica Dragalin, este finanțatoarea PAS.

Expert, despre numirea Veronicăi Dragalin: Mama este finanțatoare la PASColaj: știri.md

Despre aceasta a vorbit în cadrul unei emisiuni televizate doctorul habilitat în Drept Teodor Cârnaț, transmite Știri.md.

"E persoana care nu a fost activist civic, pe care nu a durut-o sufletul pentru actele de corupție care s-au întâmplat timp de 30 de ani în R. Moldova, dar s-a gândit doar la carieră și statutul ei financiar. A câștigat acest concurs după ce mama a devenit finanțator al PAS, nu știu din ce cauză, dar concursurile parcă se aranjează anume pentru ca aceste persoane să le câștige în R. Moldova", a declarat Cârnaț.

Expertul a menționat că în R. Moldova nu se respectă democrația, iar concursurile pentru funcțiile publice doar se mimează.

"Eu personal nu am și nu voi avea încredere în astfel de persoane că vor lupta cu corupția pentru că nu a dat dovadă de curaj pe parcursul activității sale. Dacă din start o persoană nu corespunde criteriilor legale de selectare, vedem că s-a aranjat astfel concursul ca să câștige anume Veronica Dragalin. Este o bifă că în R. Moldova se respectă democrația, însă în realitate, cred eu, orice concurs se mimează", a mai spus Cârnaț.

Știri.md amintește că, câștigătoarea concursului pentru funcția de procuror-șef al Procuraturii Anticorupție, Veronica Dragalin, precum și alți candidați nu ar fi întrunit condițiile necesare de participare.

Veronica Dragalin a fost desemnată de Consiliul Superior al Procurorilor câștigătoarea concursului pentru funcția de procuror-șef al Procuraturii Anticorupție.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării