main logo
5944

Deputata Marina Tauber a fost reținută pentru 72 de ore

Deputata Fracțiunii Partidului Șor, Marina Tauber, a fost reținută joi, 21 iulie, pentru 72 de ore.

Deputata Marina Tauber a fost reținută pentru 72 de oreFoto: parlament.md

Informația a fost confirmată pentru Știri.md de către procurorul responsabil de comunicare cu mass-media din cadrul Procuraturii Generale, Mariana Cherpec.

Potrivit ei, în prezent au loc percheziții la domiciliului deputatei, iar izolatorul unde va fi plasată aceasta încă nu este cunoscut.

Marina Tauber a fost scoasă de la ședința Parlamentului și condusă de ofițerii CNA în biroul său de deputat, pentru percheziții.

Marina Tauber a rămas fără imunitate parlamentară. Ambele cereri ale procurorului general interimar, Dumitru Robu, au fost votate de deputați.

Prima cerere a adunat 58 de voturi (53 de deputați PAS și cinci deputați din fracțiunea ȘOR), iar a doua cerere a obținut 57 de voturi (52 de deputați PAS și cinci deputați din fracțiunea ȘOR).

Menționăm că deputata Marina Tauber a susținut astăzi că îi va fi ridicată imunitatea parlamentară și ar urma să fie reținută.

Reamintim că procurorul general interimar, Dumitru Robu, a solicitat astăzi, 21 iulie, ridicarea imunității parlamentare a Marinei Tauber, deputat al Partidului "ȘOR".

Marina Tauber urmează să fie cercetată în cadrul dosarului privind pretinsa finanțare ilegală și pentru falsificarea rapoartelor financiare ale Partidului.

Reamintim că astăzi oamenii legii au descins cu percheziții la mai multe adrese din Republica Moldova.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării