30 iunie, 14:50
627
1
Deputat PDM, despre plecarea lui Gațcan din PSRM: Nu a rezistat tentației
30 iunie, 14:50
627
1

Deputatul democrat Nicolae Ciubuc spune cu referire la plecarea deputatului Gațcan din PRSM că asistăm la „același scenariu de creare a premiselor de instaurare a haosului în R. Moldova”.

Foto: agora.md

„Este un gest pe alocuri inexplicabil, în același timp explicabil. Au menționat și colegii anterior și noi, că toate plecările nu au la bază nici pe departe interese sau viziuni politice, au la bază corupere politică, oferirea de oferte și sume impunătoare, care într-un fel vedem verigi slabe care au fost la PDM, iată vedem și la PSRM, că nu fac față, cedează și pleacă din fracțiune”, a declarat Ciubuc, transmite Știri.md cu referire la Tv8.md.

Acesta a mai menționat că e regretabil că astfel se trădează alegătorii, menționând că și el și Gațcan au ajuns în Parlament în baza alegerii pe circumscripție.

„Vedem că practic la 2/3 luni de la alegerea acestui deputat în Parlament, vedem că nu a rezistat tentației și ofertelor grase care i-au fost oferite bănuiesc”, a mai spus Ciubuc.

Știri.md amintește că deputatul Ștefan Gațcan a părăsit PSRM și a aderat la Pro Moldova.

Ulterior PSRM a venit cu o reacție prin care a spus că condamnă prostituția politică și declară război deputaților corupți.

Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter