main logo
812

Codreanu a câștigat în instanță: Cerem să fim înregistrați în cursă

Curtea de Apel a anulat hotărârea de neînregistrare în cursă a candidatului pentru funcția de primar al Capitalei, Ruslan Codreanu.

Codreanu a câștigat în instanță: Cerem să fim înregistrați în cursăFoto: Știri.md

Anunțul a fost făcut de Ruslan Codreanu pe pagina sa de Facebook, transmite Știri.md.

"Victorie! Cele 797 de semnături din cauza cărora nu am fost înregistrați s-au adeverit a fi valabile. Am demonstrat în instanță veridicitatea fiecarei semnături, astfel, Curtea de Apel a anulat hotărârea de neînregistrare. Solicit convocarea consiliului electoral pentru a fi înregistrați în competiție", a scris Ruslan Codreanu.

Știri.md amintește că Judecătoria Chișinău a respins ca fiind neîntemeiată cererea de chemare în judecată depusă de Ruslan Codreanu, care a atacat decizia CECEM Chișinău de a nu-l înregistra în calitate de candidat independent la funcția de primar al Capitalei.

Ruslan Codreanu a atacat la Curtea de Apel Chișinău decizia Judecătoriei Râșcani de a-i respinge demersul prin care a contestat refuzul Consiliului Electoral de a-l înregistra în calitate de independent la alegerile locale.

Fostul edil interimar a fost singurul pretendent care a depus dosarul pentru a fi înregistrat drept candidat independent.

Dintre cei 21 de pretendenți, în cursa pentru fotoliul de primar al capitalei au fost înregistrați 19 candidați, fiind excluși Ruslan Codreanu și Serghei Scripnic. Alegerile locale generale vor avea loc la 20 octombrie.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării