main logo
584

Ruslan Codreanu a atacat la Curtea de Apel decizia instanței

Ruslan Codreanu a atacat la Curtea de Apel Chișinău decizia Judecătoriei Râșcani de a-i respinge demersul prin care a contestat refuzul Consiliului Electoral de a-l înregistra în calitate de independent la alegerile locale.

Ruslan Codreanu a atacat la Curtea de Apel decizia instanțeiFoto: Știri.md

Fostul primar general interimar nu înțelege nici până acum argumentele CEC pentru descalificarea sa din cursa electorală, transmite Știri.md.

"Împreună cu echipa am pregătit un program ambițios și realizabil pentru a transforma Chișinăul într-un oraș modern și cu un nivel ridicat de confort. Dar concurenții se tem de asta, ei vor să facă în continuare politică", a scris Codreanu pe Facebook. 

În acest context el anunță că va merge la Curtea de Apel mâine, 9 octombrie, începând cu ora 09:00.

Știri.md amintește că Judecătoria Chișinău a respins ca fiind neîntemeiată cererea de chemare în judecată depusă de Ruslan Codreanu, care a atacat decizia CECEM Chișinău de a nu-l înregistra în calitate de candidat independent la funcția de primar al capitalei.

„13 foi de argumente, legea ambiguă, nu au funcționat nici în instanță! Cererea respinsă ca fiind neîntemeiată. Trăim în Moldova și asta ne ocupă tot timpul. Cineva crede că a câștigat. Cineva crede ca în 100 de zile au început schimbări. Ce s-a întâmplat acum, nu este despre mine. Este un exemplu că lucrurile au rămas aceleași. Ca aceleași 100 de zile din 2009, sau 100 de zile din 2016. Sunt 100 de zile și în 2019.

Dar timpul trece. Și cine crede ca a câștigat eu anunț că doar ați dat dovada că sunteți învinși de propriul sistem și proprii oameni! Poate și voi, cei de la conducere vreți schimbări, dar ele se fac altfel”, a comentat fostul edil interimar decizia Judecătoriei.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării