main logo
6369

Ceban anunță dacă îi va oferi lui Năstase postul de viceprimar

Dacă devine primar al municipiului Chișinău, socialistul Ion Ceban spune că îi va propune liderului Platformei DA funcția de viceprimar.

Ceban anunță dacă îi va oferi lui Năstase postul de viceprimarColaj: știri.md

În cadrul unei emisiuni la un post de televiziune, Ion Ceban s-a arătat convins că el va fi următorul primar al Capitalei, transmite Știri.md.

Întrebat de jurnalista Natalia Morari dacă îi va oferi funcția de viceprimar la Primăria Capitalei lui Andrei Năstase în cazul victoriei sale, politicianul a răspuns:

"Cu mare drag. Nu văd nicio problemă", a menționat Ceban zâmbind.

Știri.md amintește că după scrutinul din 20 octombrie, socialistul Ion Ceban e primul în topul preferințelor de vot, urmat de candidatul Blocului ACUM, Andrei Năstase. Totuși, niciunul din primii 2 candidați nu au obținut, deocamdată, 51% din voturi. Respectiv, cei doi vor lupta în turul II al alegerilor locale.

Astăzi, Ion Ceban, care se va duela în turul doi al alegerilor pentru Primăria Chișinău cu Andrei Năstase, a anunțat că vrea coaliție cu Blocul ACUM. 

Ceban spunea că dacă devine primar, le oferă celor din Blocul ACUM două fotolii de viceprimar din cele patru și două funcții de pretor.

Anterior, liderul PPDA a declarat că dacă socialistul Ion Ceban câștigă alegerile în Chișinău, situaţia va fi gravă în ţară, iar el este dispus să-și facă valiza și să plece din Republica Moldova

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării