main logo
849

Ceban vrea coaliție cu PSRM-ACUM în CMC: Postul promis lui Țîcu

Socialistul Ion Ceban, care se va duela în turul doi al alegerilor pentru Primăria Chișinău cu Andrei Năstase, vrea coaliție cu Blocul ACUM.

Ceban vrea coaliție cu PSRM-ACUM în CMC: Postul promis lui ȚîcuFoto: știri.md

Ceban spune că dacă devine primar, le oferă celor din Blocul ACUM două fotolii de viceprimar din cele patru și două funcții de pretor, transmite Știri.md cu referire la Tv8.md.

Are, de asemenea, oferte și pentru alți foști candidați la Primăria Chișinău.

„Din partea mea, dacă ajung primar, din cei patru viceprimari, doi sunt gata să fie numiți de ACUM. Din cei cinci pretori, doi să fie din partea blocului ACUM. În această coaliție majoritară, pentru o balanță de puteri, sunt gata să ofer președinția Consiliului Municipal unui candidat din partea blocului ACUM”, a declarat Ceban.

Mai mult de atât, Ion Ceban este gata să-i ofere lui Octavian Țîcu șefia la departamentul relațiilor bilaterale și proiectelor investiționale venite din România.

Știri.md amintește că Andrei Năstase și Ion Ceban au acumulat practic aceleași rezultate ca în primul tur din scrutinul din 2018.

Astfel, Ceban a obținut cu 0,81% mai puțin decât în primul tur din 2018, iar Năstase a acumulat cu 1,03% mai puțin decât anul trecut

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării