main logo
4389

Năstase: Dacă Dodon pune stăpânire pe Chișinău, îmi iau valiza și plec

Candidatul Blocului ACUM la funcţia de primar de Chişinău, Andrei Năstase, a lansat un nou atac la adresa partenerilor săi din alianţa de guvernare, deşi a fost avertizat recent că în cadrul coaliţiei există un „acord de neagresiune”.

Năstase: Dacă Dodon pune stăpânire pe Chișinău, îmi iau valiza și plecColaj: știri.md

Liderul PPDA a declarat că situaţia va fi atât de gravă în ţară, dacă socialistul Ion Ceban câştigă alegerile din Capitală, încât ar fi dispus să plece din Republica Moldova, transmite Știri.md cu referire la adevarul.ro.

„Eu nici nu iau în calcul ipoteza să pierd alegerile. Nu e vorba despre mine, este vorba despre oraşul ăsta, despre ţara asta. Dacă, Doamne fereşte, vine Dodon şi pune stăpânire pe Chişinău, e grav. Mai bine îmi iau valiza şi plec, decât să revin la orişice minister. Pentru că ştiu ce se va întâmpla - ne vom prăbuşi”, a declarat Andrei Năstase joi, 17 octombrie, la o întrevedere electorală.

Atacurile lui Năstase nu s-au oprit aici. Acesta a dat de înţeles că socialiştii sunt corupţi. Potrivit lui, consilierii municipali ai PSRM au organizat anterior proteste în faţa construcţiilor ilegale cu scopul ca mai apoi să ia mită de la proprietarii construcţiilor pentru încetarea manifestaţiiţor: „Erau nişte construcţii ilegale. Veneau oamenii şi se plângeau. Ieşeau consilierii socialişti, zgâlţinau oleacă de gard până când cădeau nişte euraşi (euro) de acolo, plecau şi construcţia continua”.

De menţionat că Andrei Năstase a mai atacat recent socialiştii, când i-a îndemnat pe alegători să nu voteze pentru Ion Ceban, din cauză că în spatele PSRM ar sta „mafia” care s-a dus de la fostul lider al PDM Vlad Plahotniuc.  

În replică, secretarul executiv al PSRM, deputatul Vlad Bătrîncea, i-a amintit liderului PPDA, Andrei Năstase, că între Blocul ACUM şi Socialişti există „un acord politic cu principii de corectitudine şi neagresiune”, după ce Andrei Năstase a afirmat că mafia s-a dus „de la Plahotniuc, în zona lui Ceban şi Dodon”.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării