main logo
4141

Năstase: Mafia de la Plahotniuc a trecut la Dodon și Ceban

Andrei Năstase, candidatul Blocului ACUM la funcția de primar al Capitalei, l-a acuzat pe ex-liderul democraților, Vlad Plahotniuc de fabricarea unor dosare penale.

Năstase: Mafia de la Plahotniuc a trecut la Dodon și CebanFoto: jurnal.md

În cadrul unei întâlniri cu alegătorii, Năstase a declara că nu va admite ca cineva s-ăi ceară să fie ca „Plahotniuc, Filat, Ghimpu, Lupu, Diacov sau Chirtoacă”, transmite Știri.md.

Acesta l-a acuzat și pe șeful statului de faptul că pretinde la puterea pe care o deținea Plahotniuc în Moldova.

„Televiziunile lui Plahotniuc muncesc pentru Dodon și Ceban. Mafia s-a așezat în rând în spatele lui Dodon și Ceban. Dacă nu ieșim pe 20 octombrie la vot riscăm să lăsăm Chișinăul pe mâna lui Dodon și Ceban, iar asta înseamnă în continuare corupție, scheme a mafiei imobiliare, în procesele de achiziții publice, asta înseamnă încremenire”, a declarat candidatul blocului ACUM.

Năstase a menționat și despre fondurile din stăinătate care erau „înghețate” până în prezent spunând că acestea au fost reanimate de către Blocul ACUM. „Noi am demonstrat că putem atrage bani din Europa, România și SUA”, le-a spus Năstase oamenilor.

Năstase și-a asigurat alegătorii că noua Guvernare va asigura în continuare „locuri de muncă bine plătite, pensii mai bune și vor asigura confortul urban”.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării