main logo
9592

Botnari, alias Borsetka: Sunt cu familia în UK. Din presă am aflat că sunt cercetat și căutat

Ex-deputatul Constantin Botnari, alias Borsetka, a publicat o adresare video în care spune unde se află, ce face și de ce fuge de oamenii legii.

Botnari, alias Borsetka: Sunt în UK. Din presă am aflat că sunt căutatColaj: știri.md

După ce anunțul a fost răspândit în presă, Botnari a publicat ieri pe Youtube un filmuleț cu o reacție în acest sens, transmite Știri.md.

Acesta a declarat că se află cu familia în Marea Britanie, fapt ce nu ascunde și că a plecat din R. Moldova fără vre-o interdicție de a părăsi țara.

”În 2019 am emigrat în Marea Britanie. Muncesc la o firmă privată. Două săptămâni în urmă am aflat că sunt căutat de autoritățile din R. Moldova fapt ce m-a uimit. Niciodată nu am fost cercetat penal, nimeni nu m-a citat pe nicio cauză penală. 

Avocații mei au pregătit deja o cerere către PG în care cerem formarea unei comisii pentru a fi cercetat în Marea Britanie.

Eu nu mă ascund. Tot ce se petrece acum nu este corect și este pus la cale de foștii mei oponenți politici care sunt acum la guvernare”, a declarat Botnari.

Contactat de Știri.md, purtătorul de cuvând al INTERPOL ne-a spus că Botnari este căutat pentru localizare, iar pe numele ex-deputatului nefiind anunțat vre-un mandat de arest.

Purtătorul de cuvânt ne-a mai spus că potrivit informației la ora actuală, Constantin Botnari s-ar afla în Marea Britanie.

Știri.md reamintește că Botnari a fost anunțat în căutare la sfârșitul anului 2021.

Citește și: Constantin Botnari a vândut Casa Albă unui om de afaceri din Chișinău

Citește și: Stamate, despre presupusa rudenie cu Botnari: O, moșu! E zvon din 2019

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării