main logo
2667

Andrian Cheptonar: Inițial s-a planificat să fie aduși diversioniști la Chișinău

Săptămâna aceasta exista riscul ca în R. Moldova să ajungă diversioniști din Serbia, susține deputatul PAS Andrian Cheptonar.

Cheptonar: Inițial s-a planificat să fie aduși diversioniști la Chișinău

„Săptămâna aceasta trebuie să aibă loc un meci de fotbal în Chișinău, între o echipă din Serbia și una din R. Moldova. Inițial era planificat ca întreaga galerie a echipei sârbe să vină la noi în țară. Datorită eforturilor făcute de SIS, cu mult înaintea apariției informațiilor oferite de Zelenski, echipa sârbă va juca cu tribunele goale, pentru că în cadrul acestei galerii se planifica să vină diversioniști. Organele de drept ale R. Moldova vor face uz de toate posibilitățile pe care le au ca să apere regimul constituțional și dreptul cetățenilor de a se integra în Uniunea Europeană”, a declarat Andrian Cheptonar, în cadrul emisiunii „Ora Expertizei” de la Jurnal TV, transmite Știri.md.

Reamintim că președintele ucrainean, Vladimir Zelenski, a declarat la Consiliul Europei că a intrat în posesia unor documente secrete, cu descrierea modului în care Rusia vrea să schimbe puterea din R. Moldova.

Ulterior, SIS a confirmat informațiile privind tentativele de destabilizare a situației din R. Moldova de către Federația Rusă.

Ieri, 13 februarie, Maia Sandu a oferit detalii despre ce conțin documentele secrete.

Spune-ne opinia ta

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării