main logo
7714

Un tănâr polițist de 23 de ani a murit ca un erou: Mesajul IGP și al MAI

Inspectoratul General al Poliției (IGP) își exprimă regretul profund în legătură cu decesul colegului Dumitru Ursu, în vârstă de doar 23 de ani, care activa ofițer de investigații în cadrul Inspectoratului de Poliție Strășeni.

Un tănâr polițist de 23 de ani a murit ca un erou: Mesajul IGP și al MAIColaj: știri.md

Tânărul a decedat, astăzi, după ce ar fi încercat să salveze un bărbat, care a coborât într-o fântână pentru a o curăța, transmite Știri.md.

Din nefericire ambii au decedat. 

"Colegul nostru și-a început activitatea profesională în anul 2021. 

Din numele conducerii și a întregii familii a Inspectoratului General al Poliției, transmitem sincere condoleanțe și compasiune familiei îndurerate.

Dumnezeu să te odihnească și să te aibă în pază, Dumitru!", se arată în mesajul IGP.

Și Ministerul Afacerilor Interne a distribuit pe canalele sale de informare mesajul colegilor din cadrul IGP, iar apoi a venit cu un mesaj propriu:

"Echipa Ministerului Afacerilor Interne anunță, cu profund regret, decesul colegului nostru, Dumitru Ursu.

Ofițer de investigații în cadrul Inspectoratului de Poliție Strășeni, în vârstă de doar 23 de ani, a decedat astăzi, în încercarea eroică de a salva un bărbat, care a coborât într-o fântână pentru a o curăța. Din nefericire, au decedat ambii.

Din numele ministrului afacerilor interne și conducerii MAI, transmitem sincere condoleanțe și susținere familiei îndurerate.

Memorie veșnică, Dumitru", se arată în mesaj.

Știri.md amintește că un polițist a murit, după ce a încercat să salveze un bărbat dintr-o fântână. Tragedia a avut loc astăzi în localitatea Codreanca, din raionul Strășeni.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării