main logo
2876

Cine e polițistul care a murit încercând să salveze un bărbat

Un polițist a murit, după ce a încercat să salveze un bărbat dintr-o fântână. Tragedia a avut loc astăzi în localtiatea Codreanca, din raionul Strășeni.

Cine e polițistul care a murit încercând să salveze un bărbatFoto: știri.md

Contactată de Știri.md, Mariana Didenco, ofițerul de presă din cadrul IP Strășeni ne-a declarat că doi bărbați au decedat la Codreanca, Strășeni. Poliția a fost sesizată astăzi la ora 14:00.

Preliminar s-a stabilit că un angajat al IP Strășeni cu vârsta de 23 ani, aflat în afara orelor de serviciu, fiind la domiciliul său din Codreanca, intenționând să curățe fântâna din curtea casei părintești cu un alt bărbat de 31 ani, ultimul intrând în fântână la scurt timp nu reacționa, în ajutor pentru a-l salva a intrat în fântână și tânărul de 23 ani. 

Din nefericire ambii au decedat.

Toate circumstanțele se stabilesc.

Contactată de Știri.md, Liliana Pușcașu, ofițerul de presă al IGSU, ne-a declarat că la 20 iunie, ora 14:00, a fost recepționat apelul la 112. Într-o fântână cu adâncimea de aproximativ 20 metri au căzut doi bărbați.

Imediat la fața locului a intervenit efectivul gărzii Direcția Regională Căutare Salvare Nr.1, Unitatea salvatori și pompieri Strășeni. 

De către salvatori și pompieri au fost extrase la suprafață două cadavre.

Alte circumstanțe se stabilesc. 

Cazul este cercetat de către organele de drept.

Ulterior, IGP a venit cu o reacție în urma incidentului, care a anunțat că este vorba despre Dumitru Ursu, în vârstă de 23 de ani, care activa de doi ani în calitate de ofițer de urmărire penală la IP Strășeni, iar anul trecut a absolvit Academia de Poliție „Ștefan cel Mare”.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării