main logo
2441

Transportatori ce aduceau persoane la protest, documentați de Poliție

Mai mulți transportatori auto, ce aduceau oameni la protestul organizat de Partidul Șor, au fost documentați de poliție.

Transportatori ce aduceau persoane la protest, documentați de PolițieFoto: Captură video

În cadrul unui briefing de presă, șeful Inspectoratului General al Poliției, Viorel Cernăuțeanu, a precizat că „autobuzele nu au fost reținute neregulamentar”, iar șoferii cu acte în regulă și-au continuat drumul, transmite Știri.md, cu referire la TV8.

„Ceea ce ține de transportatori, au fost documentați, inclusiv, pentru încălcări tehnice ale mijloacelor de transport. Dacă cineva nu este de acord, are dreptul să conteste acest proces-verbal contravențional. Unde actele au fost în regulă, persoanele au putut să se deplaseze, în continuare.

Am încercat să comunicăm tuturor cetățenilor să cunoască societatea despre intențiile de destabilizare care se organizează la Chișinău anume în acest scop de către organizatorii protestul de astăzi și ca cetățenii să nu devină parte a acestui proces inconștient”, a declarat șeful IGP.

Și mijloace de transport din stânga Nistrului ar fi implicate în transportarea persoanelor la protest.

„Atât timp cât sunt atrase și autobuze din regiunea transnistreană, care, conform legislației, au dreptul de a se deplasa doar în rute regulate, nu au dreptul să de a fi implicate în rute ocazionale”, a spus Viorel Cernăuțeanu.

Citește și: Dimineață cu scandaluri: Protestatarii lui Șor, stopați și verificați de Poliție

Spune-ne opinia ta

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării