main logo
4889

Dimineață cu scandaluri: Protestatarii lui Șor, stopați și verificați de Poliție

Dimineața zilei de azi a început cu scandaluri pe mai multe trasee din nordul republicii. Mai multe mijloace de transport ce au pornit organizat spre Capitală, pentru a aduce oameni la protestul anunțat de Mișcarea Pentru Popor, din care face parte și partidul Șor, au fost stopate de Poliție.

Dimineață cu scandaluri: Protestatarii lui Șor, verificați de PolițieFoto: Captură video

În raionul Glodeni oamenii au ieșit din autocar și au blocat drumul, transmite Știri.md.

Mijloace de transport au fost oprite și la Bălți, Soroca, Rîșcani, Cimișlia și alte raioane. Protestatarii se arată nemulțumiți, în timp ce Poliția încearcă să nu admită deranjul celorlalți participanți la trafic. 

La protestul din 28 februarie curent, când au fost stopate alte mijloace de transport care aduceau protestatari în Capitală, Poliția a invocat drept motive pentru stoparea transportului faptul că acesta este reutilat și nu corespunde normelor tehnice.

Respectiv, polițiștii au inițiat procedura de documentare și neadmitere a deplasării mai departe, în contextul în care anterior au fost înregistrate cazuri de accidente, explozii ale unităților de transport etc.

Mijloacelor de transport care corespund cerințelor tehnice le-a fost permisă deplasarea, doar că pasagerii au refuzat, condiționând Poliția de a nu da curs procedurii de documentare a neregulilor depistate și permiterea de a se deplasa toți împreună.

Citește și: Poliția: La protestul de duminică se intenționează dezordini în masă


Spune-ne opinia ta

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării