main logo
18032

Tragicul accident de la Căușeni: Tânăra șoferiță a lăsat un copil orfan

Tânăra care a murit în teribilul accident de la Căușeni în prima zi din an a lăsat orfan un băiețel de doar cinci ani.

Tragicul accident de la Căușeni: Tânăra șoferiță a lăsat un copil orfanFoto: captură video

Prietenii și apropiații șoferiței de 22 de ani au plasat pe TikTok mai multe filmulețe cu tânăra și cu locul producerii accidentului, transmite Știri.md.

Potrivit informației oferite de ofițerul de presă din cadrul IP Căușeni, cauzele preliminare ale teribilului accident au fost viteza excesivă și condițiile meteo nefavorabile.

Deși oamenii legii nu precizează cu ce viteză se deplasa tânăra, internauții spun că aceasta circula cu circa 150 km/h. Din filmulețul postat pe TikTok se poate observa că impactul a fost unul puternic, încât un semn de circulație a fost doborât, iar pe jos sunt împrăștiate lucruri din automobilul tinerei.

Internauții au scris în comentarii că tânăra nu era în stare de ebrietate, dar și faptul că nu deținea permis de conducere. Pe de altă parte, ofițerul de presă Mariana Didenco ne-a spus că deocamdată nu au fost făcute toate expertizele medico-legale pentru a confirma sau a infirma acest fapt. În ceea ce privește permisul de conducere, Didenco a spus că tânăra avea permis de a conduce.

De asemenea, internauții au mai scris că tânăra era divorțată și avea un nou iubit cu care s-ar fi certat înainte de a urca la volanul automobilului.

Știri.md reamintește că tragicul accident s-a produs duminică, 1 ianuarie, în apropiere de miezul nopții, pe bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt intersecție cu strada Mitropolit Varlaam din orașul Căușeni.

Spune-ne opinia ta

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării